Programació del 5è Festival de Cinema Natura de Cervelló

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 15:00

La cinquena edició del Festival Cinema Natura de Cervelló se celebrarà del 25 al 29 de maig.

Us fem a mans el programa del 5è Festival de Cinema Natura de Cervelló, que se celebrarà al Centre Cívic l'Ateneu a partir de dimecres 25 de maig.

Com a novetat d'enguany, el Festival acollirà l'exposició de les fotografies participants al 1r Concurs Fotogràfic sobre Biodiversitat, que es podran observar durant tots els dies que dura el certamen.

La programació s'inaugurarà el mateix dia 25, amb la projecció dels curts de Cervelló. Dijous 27 està programada una sessió dedicada al públic infantil, amb la projecció de la pel·lícula Ferdinand, seguida d'una xocolatada per als nens i nenes que hi hagin assistit.

Divendres 28 serà el torn dels curts documentals internacionals, amb la participació de set peces de diferents països. 

La programació de dissabte constarà de la projecció dels set curts participants en la categoria d'animació, en la qual destaca una gran varietat de nacionalitats, amb treballs provinents d'arreu del món. I després de les projeccions, el públic podrà assistir a una xerrada sobre orangutans i el seu estat de conservació, a càrrec de la Borneo Nature Foundation. 

L'últim dia del Festival, diumenge 29, al matí se celebrarà una xerrada sobre insectes, a càrrec del Sr. Xavier Jeremias, i posteriorment es podrà visitar una exposició de la seva col·lecció privada, al Parc de la Timba. I a la tarda, denou a l'Ateneu, es projectarà Alcarràs, guanyadora de l'Os d'Or a la millor pel·lícula al passat Festival de Berlín. També coneixerem les peces guanyadores en les diferents categories.

Podeu consultar els títols i els horaris de les projeccions clicant la imatge o descarregant el document adjunt.

El Festival de Cinema Natura de Cervelló continua consolidant-se com a un referent internacional en el seu àmbit i arriba a la seva cinquena edició ple de vida i apostant, com sempre, per la cultura i el medi ambient, uns valors que ens representen com a poble.

 

Darrera actualització: 11.05.2022 | 15:07