Recapte especial d’aliments i productes d’higiene per Nadal

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 13:00

L’Ajuntament de Cervelló, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants i les entitats Càritas, Cervelló Solidari i Eix Social, impulsa un recapte d’aliments i productes higiènics per Nadal.

Segons els organitzadors, aquesta nova recollida conjunta de caràcter extraordinari “s’impulsa davant la situació actual provocada per la pandèmia de Covid-19 i l’augment de famílies vulnerables amb manca de recursos econòmics per comprar aliments o productes de primera necessitat”. Els promotors consideren que amb el gran recapte autonòmic i les aportacions de Càritas i Cervelló Solidari, que realitzen anualment, no serà suficient aquest any per poder omplir les cistelles d’aquest Nadal. Aquest recapte especial serà una manera d’arribar a més famílies que es troben en situació de vulnerabilitat socioeconòmica, amb el desig de què es pugui donar continuïtat per altres anys.

Per col·laborar en el projecte, es poden dipositar els productes en algun dels 13 comerços del municipi que s’han adherit a la iniciativa. Calen productes d’alimentació de llarga durada com oli, productes enllaunats (llaunes de tonyina, tomàquet, paté, menjar preparat, etc), llegums, arròs, pasta o llet, així com productes d’higiene personal d’adults i infants (paper higiènic, mocadors, compreses, raspall de dents, pasta de dents, tovalloletes, bolquers, sabó, xampú, lleixiu, detergent per la roba, fregalls, netejavidres…).

Es poden fer aportacions a la campanya fins al 8 de gener.

Els establiments participants són:

-Ana fruita
-Farmàcia Tres
-L'hort de l'avi
-Òptica Vilosa
-Mèdic dental Tàpia Chacón
-Maria i Mercè Perruqueria i estètica
-Tot Jardí floristeria
-Pastisseria Permanyer
-Cafetería Foraster 
-Opció 2
-Visa
-Marisol Olga Perruqueria 
-Punt llibre Papereria

 

Darrera actualització: 18.12.2020 | 09:16