Reconeixement a l’esforç de l’esport escolar

Diumenge, 2 de maig de 2021 a les 13:20

L’empresa cervellonina DACOR de gestió esportiva participa en la campanya del Consell Esportiu del Baix Llobregat en suport als Jocs Escolars Esportius (JEE) de la comarca.

La campanya gira entorn d’un vídeo on es ressalten els valors transmesos amb els JEE i mostra l’agraïment del CEBLLOB als equips participants, en una temporada marcada per la pandèmia que “ha unit més que mai” els participants i “ha mantingut més vius els nostres valors”, segons argumenta el vídeo, entre els que se citen el compromís, la solidaritat, l’empatia, l’esperit d’equip i la responsabilitat.

Jugadors, tècnics i coordinadors de diferents clubs i entitats expliquen en el vídeo per què participen en els JEE. A més de l’empresa DACOR a través del seu responsable, David Alsedà,  hi apareixen l’Escola Isabel de Villena (Esplugues), l’Institut de Sales (Viladecans), el Club de Futbol Sala Sant Andreu de la Barca, el Club Patinatge Castelldefels, l’Escola Manyanet (Molins de Rei), els Vikings Vòlei (El Prat de Llobregat), l’AMPA Montserratina (Viladecans) i l’Associació Esportiva Escola Daina Isard (AEEDI) (Olesa de Montserrat).

El CEBLLOB agraeix a tots els participants d’aquesta edició en els JEE  del Baix Llobregat la seva implicació per les circumstàncies que vivim, la qual posa de manifest la unitat de l’esport escolar a la comarca i el compromís amb els valors de l’esport, cabdals per veure créixer els i les joves de la comarca de manera saludable, respectuosa i amb pilars ben fonamentats. Un agraïment que amb el missatge #GràciesEsport tanca el vídeo amb totes les entitats. El CEBLLB publicarà setmanalment a les xarxes socials (@cebllob) els vídeos per separat de cada participant, ressaltant la presència de cadascun i fent un agraïment personalitzat.

La campanya també pretén fomentar les inscripcions de nous equips per a la pròxima edició dels Jocs Escolars, gestió que es pot realitzar a través del sistema Playoff del seu web o posant-se en contacte amb el CEBLLOB a través de les seves xarxes socials, el telèfon 93.685.20.39 o el correu cebllob@cebllob.cat.

Des dels seus inicis, el programa fonamental que el CEBLLOB ha desenvolupat per encàrrec del Consell Català de l’Esport (CCE) i del Departament d’Ensenyament és el dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Aquest programa, tal com estableixen les directrius, té com a objectiu impulsar un model d’esport escolar educatiu i participatiu que inclogui els vessants competitiu i recreatiu. El CEBLLOB és el responsable de convocar, coordinar i executar totes les actuacions, en els àmbits local, comarcal i intercomarcal, adreçades als infants i joves a partir del cicle inicial de primària i fins a l’educació secundària postobligatòria. Així mateix, és el responsable d’organitzar i executar actuacions supracomarcals per encàrrec del CCE i de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

Dins del programa de Jocs Escolars cal destacar que el Consell va posar en marxar el curs 2013-14 un nou model de competició d’esport en edat escolar, el Juga Verd Play, que té una finalitat molt clara: l’educació en valors mitjançant la pràctica esportiva de tots els col·lectius implicats.

L’àmbit d’aplicació d’aquest model són els esports d’associació (futbol 7, futbol sala, handbol, basquetbol i voleibol) i en les categories que corresponen a l’educació infantil fins a Batxillerat.

 

 

Darrera actualització: 02.05.2021 | 13:23