Reobrim les portes del servei socioeducatiu la Nau

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 09:00

Després de més d’un any paralitzat per la situació de la pandèmia de COVID, el servei socioeducatiu la Nau s’ha tornat a posar en funcionament aquesta setmana.

La Nau, ubicada a la Masia, és un espai on treballem per la prevenció i la intervenció davant les situacions de risc en què es poden trobar infants i adolescents d’entre 6 a 14 anys, amb l’objectiu d’afavorir la preservació de la unitat familiar i promovent el seu benestar.

Amb la situació pandèmica en vies d’estar controlada, el servei reobre les seves portes millorant l’atenció i els serveis. Per començar, es duplica l’atenció de les dues tardes que es feien fins ara a quatre tardes setmanals. A més s’ha reforçat l’equip professional, amb la qual cosa es podrà donar resposta a un nombre més elevat d’infants i adolescents.

La Nau dona suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo. També procura compensar les mancances dels infants i adolescents atesos mitjançant el treball individual, grupal, en xarxa i comunitari.

L’equip encarregat de dur a terme el servei està format per una educadora social i dues integradores socials.

Aquest és un projecte de vital importància pel nostre municipi que ha estat possible gràcies al Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l’economia de proximitat i la coproducció de serveis aprovat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració dels departaments i tècnics d’Educació, Igualtat i Benestar Social de l’Ajuntament de Cervelló .

Darrera actualització: 04.06.2021 | 09:31