Seguiment de la nevada 5 febrer 2015

Dimarts, 3 de febrer de 2015 a les 00:00

Comunicat "Avís de fred"

Des de l'inici de la nevada shan activat tots els protocols d'actuació envers aquests casos.

Les urbanitzacions on s'ha de tenir especial precaució per l'estat dels carrers són: El Mirador, Interclub, Can Paulet, Les Rovires i Puigmontmany.

Des de les 10h del matí s'han tallat els accessos a aquestes urbanitzacions, que a hores d'ara, ja s'hi pot circular amb precaució.

També s'han suspès les classes a tots els centres educatius del municipi.

A les 13.30h els accessos a Interclub i El Mirador, ja són oberts a la circulació.

16h: tots els accessos principals a les urbanitzacions estan oberts. Algunes vies secundàries encara són de difícil accés, sobretot a Puigmontmany.

Davant de la possibilitat que continuïn les nevades a cotes baixes durant les properes hores, des de l'Ajuntament de Cervelló volem recomanar la màxima precaució a tots els ciutadans, així com seguir els consells i indicacions annexos a aquesta informació, per tal d'afrontar aquesta situació.

Advertiments:

  • Molta precaució amb la conducció.
  • Respectar les circulacions excepcionals, sobretot en els carrers secundaris on pot ser que només hi hagi habilitat un carril.
  • No sortir si no és estrictament necessari sobretot a les principals zones afectades i consultar la previsió meteorològica.

Avisos:

  • És desaconsellable totalment utilitzar mànegues amb aigua per retirar la neu, ja que després poden crear plaques de glaç a la via pública.
  • A mesura que avanci el dia i degut a les baixes temperatures poden crear-se més plaques de glaç de les habituals, si us plau, es prega conducció lenta i seguint els camins marcats.

Es recomana anar seguint les informacions meteorològiques a través dels mitjans de comunicació oficials o al web www.meteo.cat, on també s'ofereix la informació per municipis actualitzada al moment.

En cas d’emergència truqueu al 112 o a la Policia Local (93 660 27 00).

Darrera actualització: 10.03.2017 | 10:57