Setmana de la Salut de les dones a Cervelló

Divendres, 22 de maig de 2015 a les 00:00

L'Ajuntament de Cervelló en col·laboració amb l'Associació de Dones han programat per aquest mes de maig diverses activitats encaminades a promoure el benestar físic i emocional de les dones.

La Setmana de la Salut de las dones començarà el proper dijous dia 28 amb un Taller de risoteràpia a les 19 hores a la Sala Polivalent de l'Ateneu.

El dissabte dia 30 es farà una Caminada popular per conèixer i recollir herbes remeieres. El punt de trobada per a totes aquelles persones que hi vulguin participar serà davant el Complex Esportiu Municipal Ceraqua a les 10 del matí.

Per tancar aquest cicle, el 18 de juny a les 19 hores tindrà lloc un nou taller: "Què fem amb les herbes de Cervelló? Remeis per a la cuina i el cos", al Local de l'Associació de Dones (plaça del Mestre, 5). Aquesta activitat es realitza com complement a allò que s'observi a la caminada i amb l'objectiu de conèixer la utilitat de les herbes remeieres a la llar amb diferents finalitats. Totes les persones que s'hi vulguin inscriure ja ho poden fer a l'Ajuntament de Cervelló en l'horari habitual d'atenció a la ciutadania.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i fins a completar l'aforament.

Darrera actualització: 13.03.2017 | 11:35