Tallers de relaxació i control d’estrès

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 15:00

El departament d’Igualtat de l’Ajuntament organitza un cicle de tallers de tècniques de relaxació i control de l’ansietat.

Adreçat a totes aquelles persones que tinguin ansietat, estrès o es trobin neguitoses, els tallers pretenen trobar un espai que proporcioni diferents eines per superar aquestes situacions de forma natural. L'objectiu principal és apoderar a les persones participants millorant les seves capacitats en aprendre a controlar l'ansietat utilitzant diferents tècniques de relaxació i meditació, així com alguns jocs interactius que potencien la socialització, l’autoestima i el treball grupal.

Les sessions es faran cada dimecres a la tarda, del 27 d’octubre al 17 de novembre, a la Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu i estaran dirigides per la psicòloga del Servei d’Intervenció i Atenció Psicològica (SIAP), Maria Mateo. En elles es treballaran aspectes com el control de les emocions i l’ansietat a partir de la respiració, el control de la ment amb la meditació i la relaxació, i l’afectació de les emocions i els pensaments negatius sobre el nostre cos i la nostra salut, a més d’ensenyar tècniques de sofrologia i mindfulness. Totes les sessions tindran una durada de 90 minuts i estaran limitades a grups d’unes 20 persones. L’únic requisit que cal per participar és portar roba còmoda, manteta, catifa i aigua.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 15:27