Tercera edició del “Munta la teva impressora 3D”

Dimecres, 26 de juny de 2019 a les 20:00

Avalats per l’èxit de les dues primeres edicions, els Cervemakers tornen amb una tercera convocatòria del taller “Munta la teva impressora 3D” per al cap de setmana vinent.

Aquesta tercera edició es desenvoluparà el divendres 28 de juny de 18 a 21 hores (3 hores) i el dissabte 29 de juny de 9 a 13 hores (4 hores), a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Cervelló.

El taller té una durada total de 7 hores, repartides en aquests dos dies, on s’ensenyarà a muntar una impressora 3D, els seus components i funcionament, així com el programari per usar el software de tall, tot amb el suport d’especialistes en impressió 3D que us guiaran durant el curs. El preu del curs és de 270 euros i inclou tots els components per muntar la teva pròpia impressora model Ender 3D, les eines de muntatge per realitzar el curs, una bobina de filament i el programari per gestionar objectes.

Les inscripcions són limitades i per cada impressora poden haver-hi dos participants. Les persones interessades han d’enviar les seves dades i telèfon de contacte a la següent adreça electrònica: info@cervemakers.com. Podeu trobar més informació al seu web: http://cervemakers.com o clicant a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 26.06.2019 | 20:09