Torna el Carnaval de sempre!

Divendres, 27 de gener de 2023 a les 12:30

Recuperem la festa tradicional amb la celebració de la gran rua pels carrers i de la versió infantil els dies 25 i 26 de febrer respectivament.

Es torna d’aquesta manera al format d’abans de la pandèmia, on les comparses i les disfresses envaïen els carrers del municipi en la festa més esbojarrada de l’any.

L’Ajuntament ja ha obert les inscripcions per a la participació de les comparses, tant del poble com de fora, que es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Les condicions de participació són les mateixes que en anys anteriors. Cal un mínim de 10 persones per formar una comparsa i poden optar a diferents premis. En les categories locals totes les inscrites rebran un premi a la participació que variarà en funció del nombre de membres i, a més, tindran la distinció a les tres millors comparses i a la millor carrossa. Les comparses de fora optaran a premis en efectiu.  Totes desfilaran en la rua que sortirà del carrer Vidriers a les 19 hores i finalitzarà al Pavelló Xavier Ballber amb la desfilada, les coreografies i el lliurament de premis. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 16 de febrer.

Pel que fa al Carnaval infantil del 26 de febrer, la canalla podrà participar de la rua pel carrer Major, d’animació infantil amb el grup els Escarbats i del concurs de disfresses a la plaça de l’Ajuntament.

Podeu consultar les bases del concurs i descarregar el formulari d’inscripció en el arxius adjunts.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 14:51