Torna el concurs “Cervelló en flor” per Sant Jordi

Dilluns, 3 d'abril de 2023 a les 12:00

Les inscripcions del concurs de guarniment de balcons, finestres, jardins i aparadors ja són obertes des del dia 1 d’abril.

El concurs es torna a organitzar per segon any per decorar el poble d’una manera diferent amb l’arribada del bon temps i de la festa del patró de Catalunya, Sant Jordi, fent servir plantes, flors, elements decoratius, elements artístics, entre altres, i mantenir-lo així durant tot el període del concurs, que anirà del 21 al 24 d’abril.

El concurs premiarà el millor balcó o finestra, el millor jardí o el millor establiment comercial entre totes les propostes que s’hi presentin, amb premis de 100 euros per a cada categoria. Poden participar totes les persones que disposin d’un habitatge o establiment a títol de propietari o arrendatari a Cervelló amb balcó, finestra, jardí o aparador, que reuneixi les condicions necessàries per a ser decorat, es pugui veure des de la via pública i el seu guarniment no representi cap perill per a l’habitatge, el local o els vianants.

Per participar en el concurs cal presentar la sol·licitud telemàticament a través d’aquest formulari  o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania omplint aquesta instància, que també pot presentar-se a través de l’e-tram. El termini d'inscripció finalitzarà el 17 d’abril i els premis es lliuraran en el marc de la Fira de Sant Jordi el pròxim 23 d’abril.

Podeu consultar el contingut íntegre de les bases de la convocatòria clicant aquí o a l’arxiu adjunt.

Darrera actualització: 03.04.2023 | 13:08