Tot a punt per l'inici del curs escolar

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 00:00

La regidora d'educació, Cristina Martínez, i el d'equipaments, Juan Manuel Sanguino, han visitat els centres per comprovar de primerà mà la posada a punt per l'inici escolar.

Visita als centres educatius de Cervelló per veure les tasques de millora i manteniment que els Serveis Municipals han fet a l'Escola Nova, Escola Santa Maria i Escola Bressol Municipal Potes-Roges de cara a l'inici del curs 2021-2022.

S'han realitzat múltiples tasques de pintura, tant d'espais i murs exteriors com d'algunes zones comuns interiors, substitució de vidres esquerdats, s'han arranjat o modificat diverses portes metàl·liques en mal estat i s'han reomplert amb sauló diferents zones dels patis amb sots fruit de la meteorologia. A més s'han dut a terme moltes altres tasques de petit manteniment.

La regidora d'educació Cristina Martínez i el regidor d'equipaments Juan Manuel Sanguino han visitat els tres centres i han tingut l'oportunitat de parlar amb els equips directius per conèixer de primera mà la situació dels centres.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 17:05

Imatges

escoles escoles