Última fase per a poder participar al procés de remodelació de la Rambla

Dijous, 5 de març de 2015 a les 00:00

El Procés de Participació respecte la remodelació de La Rambla Josep Tarradellas es troba ja a la seva fase final.

És per això i abans que es realitzi la sessió de devolució amb l'informe sobre els resultats del procés, que es posa a l'abast de tots els cervellonins i cervellonines eines properes perquè ningú es quedi sense poder expressar el seu punt de vista.

En aquest tram, que s'obre a partir de dimecres dia 4 de març, s'obre un període de participació a través de diferents canals, que tenen com a base un formulari derivat de la informació i la documentació de les propostes recollides fins ara.

Per una banda, accedint al nostre web municipal, www.cervello.cat, podrà consultar tota la informació i plànols provisionals i emplenar un formulari elaborat per els encarregats de dirigir el procés. Poden accedir-hi a través del link adjunt, sota el nom Formulari Procés Participatiu Rambla.

Per altra banda, aquelles persones que ho prefereixin, podran adreçar-se a alguns equipaments municipals (Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, Biblioteca, Ceraqua i Casal d'Avis) en els seus horaris habituals, on podran participar-hi de manera presencial.

El procés participatiu, que consta de tres fases, es va iniciar el dia 13 de desembre de 2014, en el marc de la Fira de l'Intercanvi, on es va construir plànol de manera col·lectiva sobre les experiències i vivències associades a la Rambla. La segona convocatòria a la població es fa ver el passat 31 de gener on va tenir lloc un taller propositiu on es van recollir, a través de diferents taules de treball, aportacions concretes de millora per a la incorporació al disseny del nou espai. És a partir d'aquestes dues trobades que s'ha generat aquest document de treball amb un doble objectiu: d'una banda, tractar de sistematitzar els principals resultats obtinguts fins al moment i de l’altra, sotmetre’l a una revisió oberta i a la presentació d’esmenes per part de tota la població.
 
La data màxima per a consultar la informació i lliurar els qüestionaris és fins el proper dia 16 de març, inclòs aquest.
 
La sessió pública de conclusions serà dijous 26 de març a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 10.03.2017 | 12:10