VII Sessió Científica sobre Invertebrats i Medi Ambient

Dimarts, 10 de març de 2015 a les 00:00

El 14 de març a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Com ja ve sent habitual, des de l'Ajuntament s'ha impulsat la iniciativa del Dr. Xavier Jeremías de portar a Cervelló aquestes ponències científiques per tal de donar a conèixer de manera rigorosa diferents àmbits del camp de la dermatologia i la ciència des de la nostra vila.

Més de 20 ponents, tots ells destacats membres de l'estudi dermatològic i mediambiental i que realitzen la seva tasca a indrets com l'Hospital del Mar, la facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, o el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, seran els encarregats d'anar presentant diverses perspectives de temes com les principals malalties dermatològiques, diversos repassos de població i històrics. A més també hi hauran convidades com a assistents diversos professionals de l'àmbit.

La jornada comença a les 9 del matí i serà fins les 14h. Tot i que la jornada sembla especialitzada, l'objectiu és informar i mostrar de manera entenedora la situació d'una realitat ambiental que afecta al nostre entorn i salut. Al final de les ponències hi haurà a més, torn de preguntes.

La VII Sessió Científica d'Invertebrats està organitzada per l'Ajuntament de Cervelló i compta amb el suport del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, la Institució Catalana d'Història Natural, la Societat catalana de L'epidepterologia, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l'Associació dAmics del Museu de Ciències Naturals.

Totes aquelles persones interessades hi estan convidades.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 12:32