Visita l’exposició de pintura de Josep Madaula fins al 18 de juny

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 09:00

L’exposició del pintor Josep Madaula que es va inaugurar divendres passat a l’Ateneu romandrà oberta al públic fins al pròxim divendres, 18 de juny.

La inauguració de la mostra, organitzada per Segle Nou, va anar acompanyada del “Diàleg” entre el pintor i el seu germà, l’actor Ramon Madaula. Va ser una conversa a través de l'obra del pintor retratista de la realitat més humana i la col·laboració que els dos germans van portar a terme a l'obra El Brugarol. L’obertura de  l’exposició ha estat un èxit de públic, tant en el nombre d’assistents com en la seva participació activa en el debat amb els dos artistes. L’intercanvi d’impressions entre els dos creadors va permetre al públic esbrinar els punts en comú que tenen a l’hora de generar una proposta artística, i com articular la posada en escena, sigui teatral o pictòrica. Davant la gran afluència de visitants, el diàleg previst a la Sala Polivalent on es troba l’exposició, es va haver de traslladar a la Sala d’Actes.

L’exposició de Madaula és un recull  de les seves darreres obres, on ha incorporat la figura humana, i d’altres anteriors en les quals havia treballat més el paisatge, tant interior com exterior.

Josep Madaula va néixer a Sabadell el 19 de febrer de 1957. Va estudiar dibuix i pintura a l’Escola d’Arts i Oficis de Sabadell (1969- 1972). És graduat en Arts i Oficis, especialitat de disseny gràfic, per l’Escola Massana, de Barcelona (1972- 1977). L’any 2005 es va iniciar en el gravat a l’Escola Massana. Pel que fa a les activitats professionals, de 1974 a 1985 va treballar en disseny gràfic, escenografia, il·lustració i pintura mural i posteriorment impartint classes com a professor d’art a l’Escola Massana fins a l’actualitat.

Darrera actualització: 14.06.2021 | 11:09

Imatges

Oberta l’exposició de pintura de Josep Madaula Oberta l’exposició de pintura de Josep Madaula