Biblioteca Municipal

La Biblioteca de Cervelló és un centre cultural, obert a tota la població, que permet compartir recursos i gaudir de diversos serveis amb l'objectiu d'atendre les necessitats informatives, formatives, culturals i de lleure dels ciutadans i ciutadanes.

Inaugurada l'any 2006, està situada al centre del nucli urbà, en un edifici singular, amb grans vidrieres, que permeten l'ús de la llum natural i contemplar el paisatge natural de Cervelló, creant un ambient idoni per a l'estudi i la consulta.

La Biblioteca disposa d'un fons documental de més de 15.000 unitats entre llibres, material audiovisual i premsa. Del seu fons cal destacar la Col·lecció Local, que recull obres sobre Josep Tarradellas i Joan, primer president de la Generalitat, un cop establerta la democràcia. Des del mes de juny de 2023 acull també l'Espai Tarradellas, amb la col·lecció d'objectes personals del president que la família ha cedit a l'Ajuntament, com les seves ulleres, el rellotge, el dietari o la màquina d'escriure portàtil.

La Biblioteca acull activitats de tot tipus: d'animació a la lectura, exposicions, presentacions de llibres, conferències, tertúlies literàries, tallers, narracions de contes per infants i adults, etc. L'Ajuntament gestiona la Biblioteca en conveni amb la Diputació de Barcelona, per tant, el centre forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Plaça de la Biblioteca , 1 - 08758 Cervelló - Barcelona
Nom de contacte: Montse Lara
Telèfon: 93 660 11 98
Fax: 93 660 11 98
Adreça electrònica: b.cervello@diba.cat
Horari:  
Dll-Dv 16h-20:30h. Matins Dc. i Ds. 10h-14h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.07.2023 | 12:20