Cervelló Civisme

Cervelló és un municipi privilegiat pel seu entorn verd i la seva  ubicació. El nucli urbà està  rodejat de natura, on les 16 urbanitzacions que el conformen es fusionen amb les muntanyes i omplen de vida el nostre poble. És per això que aquest privilegi s’ha de preservar.

La gran majoria de ciutadanes i ciutadans adopten una conducta correcta envers els seus conciutadans i l’espai públic, però existeix una minoria que, sigui per desconeixement o per falta de diligència, no observa les normes bàsiques de convivència. És per això, que Cervelló regula aquest tema amb una normativa municipal, mitjançant l’Ordenança del Civisme.

Aquesta ordenança   té com a finalitat l’enfortiment d’un marc de civisme, de convivència social i de respecte mutu entre les ciutadanes i ciutadans de Cervelló.

Per tal de reforçar i donar a conèixer aquesta normativa municipal, engeguem una campanya amb l’objectiu de conscienciar i oferir tota la informació necessària per poder aconseguir uns espais més nets i una millor convivència. Trobareu tota la info a www.instagram.com/cervellocivisme.

Fem junts un Cervelló més cívic!

Accedeix a totes les notícies de Civisme clicant aquí.

Darrera actualització: 22.03.2021 | 21:55