Ofertes de feina d'empreses

El Servei local d'Ocupació (SLO) de l'Ajuntament de Cervelló està al servei de les persones que estan en recerca de feina o volen millorar la seva ocupabilitat. A través d'aquest servei, les empreses privades poden ofertar els llocs de feina que necessiten cobrir i es gestionen les demandes d'ocupació.

Les persones que estiguin interessades han d'adreçar-se al SLO (carrer Major 146-149) o al correu electrònic crvl.ocupacio@cervello.cat, aportant el seu curriculum vitae i indicant la seva voluntat de participar en el procés de selecció per cobrir cada lloc.

Aquestes són les ofertes de les empreses que estan en vigor (en data 24 d'abril de 2023):

  • Oficial de 1a. de muntatge de portes i automatismes per empresa de Cervelló, jornada completa de 8 a 18 hores, amb contracte indefinit. Es valorarà formació en soldadura i electricitat. Salari segons conveni. Incorporació immediata.
  • Auxiliar de geriatria (2 places) per a Cervelló, jornada completa. Es demana Certificat de professionalitat com a atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials o CFGM . Es valorarà experiència. Salari segons conveni. Incorporació immediata.
  • Peó de manipulació per a la fabricació d'etiquetes per a empresa del sector gràfic a Cervelló. Jornada completa. Incorporació immediata.  Es valorarà experiència.
  • Operari de manteniment bàsic d'instal·lacions, neteja i control d'accessos per a empresa de Cervelló. Jornada completa. Horari a torns. Incorporació immediata. Contracte indefinit. 
  • Comercial administratiu per a empresa del sector de les assegurances que vol obrir oficina a Cervelló. Contracte indefinit. Jornada completa. Incorporació immediata. 
  • Director d'oficina comercial per a empresa del sector de les assegurances que vol obrir oficina a Cervelló. Contracte d'agència. Jornada completa.
Darrera actualització: 24.04.2023 | 14:12