Ofertes de feina d'empreses

El Servei local d'Ocupació (SLO) de l'Ajuntament de Cervelló està al servei de les persones que estan en recerca de feina o volen millorar la seva ocupabilitat. A través d'aquest servei, les empreses privades poden ofertar els llocs de feina que necessiten cobrir i es gestionen les demandes d'ocupació.

Les persones que estiguin interessades han d'adreçar-se al SLO (carrer Major 146-149) o al correu electrònic crvl.ocupacio@cervello.cat, aportant el seu curriculum vitae i indicant la seva voluntat de participar en el procés de selecció per cobrir cada lloc.

Aquestes són les ofertes de les empreses que estan en vigor:

  • Empresa del sector del metall ubicada a Cervelló necessita personal oficial de 1a pel muntatge de portes de garatge i automatitzacions. Es recerca persones amb carnet de conduir, motivació i ganes d'aprendre. Es valorarà experiència en el sector. Contracte fixe amb periode de prova i incorporació immediata.
  • Empresa del sector de serveis necessita contractar personal com a operaris de neteja. Imprescindible certificat de discapacitat. Valorable carnet de conduir. S'ofereixen contractes parcials de una duració d'un any prorrogables per a treballar a Cervelló. Incorporació immediata
  • Empresa del sector serveis necessita contractar personal com a operaris de neteja.  Valorable carnet de conduir  i experiència minima de 3 mesos. S'ofereixen contractes parcials  d'un mes de durada per a cobrir vacances d'estiu. Incorporació Immediata.
  • Empresa del sector del metall ubicada a Cervelló necessita personal amb coneixements d'automatismes per a realitzar quadres elèctrics i industrials. Es valorarà formació en el sector. Experiència requerida de 3 anys oficial de 1a. S'ofereix contracte per temporal amb possibilitats d'indefinit. Incorporació immediata.
  • Empresa del sector alimentari ubicada a Cervelló necessita responsable administratiu. Molt important formació en ADE o Econòmiques. Experiència requerida de 4 anys. S'ofereix contracte indefinit de jornada completa i incorporació immediata.
  • Empresa del sector de les assegurances, recerca assessors aseguradors per a treballar a Cervelló . S'ofereix contracte mercantil amb incorporació immediata. Es recerquen persones amb formació de secundària o superior, amb ganes de desenvolupar una carrera en aquest sector. 
 

 

Darrera actualització: 03.06.2022 | 10:30