Procés de selecció per a la contractació de joves en el marc del Programa de Garantia Juvenil

PROCÉS TANCAT

L’Ajuntament de Cervelló obre una convocatòria per contractar, mitjançant contractes laborals en pràctiques de 6 mesos de durada, a persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil en el marc de la convocatòria per a l’any 2021 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) regulada per l’Ordre TSF/115/2018 de 12 de juliol.

Els perfils a seleccionar son els d’auxiliar administratiu pels departaments d’Hisenda i Alcaldia (2 contractes) i un auxiliar de suport tècnic per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat (1 contracte).

Els requisits, documentació a aportar i resta d’informació necessària per participar en aquesta selecció a les Bases reguladores aprovades per Decret de l’Ajuntament 1681/2021 de 15 de setembre publicades en aquest mateix lloc.

El termini per presentar la sol·licitud de participació, documentació i segons model normalitzat finalitza el dia 20 de setembre de 2021.

Per a qualsevol dubte us podeu adreçar al Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament en horari de 8 a 14 hores o dirigir qualsevol consulta al correu crvl.rrhh@cervello.cat.

Darrera actualització: 04.10.2021 | 10:12