Provisió del lloc de treball de Responsable de Sistemes mitjançant comissió temporal de serveis

PROCÉS TANCAT

Per Decret 2091/2021 d’11 de novembre s’ha aprovat la convocatòria i les Bases que han de regir la selecció per proveir el lloc de treball de Responsable de Sistemes, Tecnologies de la Informació i Transparència mitjançant comissió temporal de serveis.
 
El termini per presentar la sol·licitud i  documentació relacionada a les Bases comença el dia 23 de novembre i finalitza el dia 22 de desembre. 
 
Per a més informació, podeu consultar les Bases reguladores que estan a disposició en aquesta mateixa pàgina web o us podeu adreçar al Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament en horari de 8 a 14 hores. També podeu dirigir qualsevol consulta al correu crvl.rrhh@cervello.cat.
 
Per Decret de la regidora de Recursos Humans 210/2022 de 3 de febrer es declara desert el procés de selecció mitjançant el procediment de comissió temporal de serveis, per cobrir el lloc de treball de Responsable de Sistemes, Tecnologies de la Informació i Transparència de l’Ajuntament de Cervelló, convocat per Decret de la regidora de Recursos Humans 2091/2021 d’11 de novembre.
Darrera actualització: 03.02.2022 | 14:45