El Passadís de la por es trasllada al Club Can Guitart Vell

Dilluns, 21 d'octubre de 2019 a les 20:00

Aquesta setmana s'enllesteixen els preparatius per tenir a punt el Passadís de la por que dissabte vinent convidarà a passar una bona estona de terror amb l'arribada del Halloween i la tradicional Castanyada.

Enguany amb un canvi molt important, ja que el Passadís de la por abandona l'habitual Centre Cívic l'Ateneu per traslladar-se al Club Can Guitart Vell, escenari que tornarà a omplir-se de les criatures més terrorífiques i monstruoses que han protagonitzat pel·lícules, sèries i llibres, tot plegat gràcies a la feina dels voluntaris del grup els Trapelles. Per arribar fins allà, l'Ajuntament habilitarà un trenet gratuït que sortirà des de la plaça de l'Ajuntament a les 17.30 hores en el primer viatge per traslladar el públic que no vulgui fer servir el vehicle privat i farà parades en diversos punts del recorregut.

El Passadís de la por es podrà visitar a partir de les 18 hores del pròxim dissabte 26 d’octubre i fins a les 22 hores, amb un donatiu d'1 euro a l'entrada que servirà per finançar part de les despeses del muntatge. Els visitants també podran gaudir d'una Castanyada popular abans d'entrar.

Castanyes i carabasses que aniran de la mà amb la intenció de celebrar una tradició tan arrelada com la Castanyada i alhora fusionar-la amb elements que a poc a poc s'han introduït a casa nostra, com la nit de Halloween, i que des de l'any 2015 que va començar a fer-se ha esdevingut un dels actes lúdico-culturals que aplega més públic al municipi.

Darrera actualització: 24.10.2019 | 18:58