Ajuts per a empreses i persones autònomes de Cervelló

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 13:00

Fins al 30 de setembre es poden sol·licitar a l'Ajuntament els ajuts econòmics extraordinaris per a empreses i persones treballadores autònomes.

La convocatòria s’ha obert avui, 11 de juny, i s’allargarà fins al setembre si no s’exhaureix el crèdit pressupostari abans. L’objectiu és donar suport i impulsar l'activitat econòmica de les empreses i persones treballadores autònomes del municipi que han vist afectada la seva activitat empresarial o professional pels efectes de la COVID-19.
 
La convocatòria, en règim de concurrència no competitiva, contempla ajudes per import de 500 euros per persona beneficiària. Les sol·licituds i la documentació requerida s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i preferentment (obligatori per a les persones jurídiques) mitjançant tramitació electrònica a través de la plataforma e-Tram del web municipal.
 
Qui pot sol·licitar els ajuts i quins requisits han de complir?:
  • Les persones físiques (professionals i/o persones treballadores autònomes) i jurídiques titulars i que desenvolupen una activitat professional o empresarial de tipus industrial, comercial o de serveis en el municipi de Cervelló.
  • L’activitat ha d’estar degudament constituïda i autoritzada per l'Ajuntament de Cervelló amb anterioritat al 10 de juny de 2021.
  • Han de tenir el domicili fiscal, delegació o centre de treball obert i operatiu en el municipi de Cervelló.
  • Han d’haver facturat menys d'1 milió d'euros a l'exercici de 2019 i tenir un màxim de 10 treballadors.
  • Han d’acreditar una disminució dels ingressos a conseqüència dels efectes de la COVID-19, del 30% o més durant el segon trimestre del 2020 respecte del segon trimestre del 2019.

Podeu consultar la publicació de les bases reguladores de la convocatòria aquí o a l’arxiu adjunt.

També podeu accedir als annexos amb la sol·licitud de l’ajut, la declaració responsable i el formulari de dades bancàries.

 
Darrera actualització: 14.06.2021 | 14:10