Comença la Jugatecambiental de tardor a la Timba

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 10:00

Diumenge vinent torna la Jugatecambiental al parc de la Timba en l’edició de tardor, amb activitats relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat.

Amb la nova temporada es reprèn l’espai de joc i les activitats setmanals, tot i que es faran seguint les mesures de seguretat marcades pels protocols de la pandèmia que estiguin marcats en cada moment i és imprescindible dur mascareta, així com la distància de seguretat i la neteja i desinfecció de mans i materials.

El projecte es desenvoluparà durant els pròxims caps de setmana i fins al dia 28 de novembre amb una proposta nova cada cap de setmana gràcies a la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a la integració de la Timba dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans.

Diumenge vinent, 19 de setembre, posarem en marxa el termòmetre del soroll per mesurar i analitzar els sorolls que se senten en el parc, a partir de les 12 del migdia.

La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família, incrementant el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixos i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia. Durant els pròxims caps de setmana es podrà gaudir de jocs, tallers artístics, gimcanes i activitats diverses per conèixer la flora i la fauna que habita en el nostre parc.

Darrera actualització: 17.09.2021 | 14:31

Imatges

Programació Jugatecambiental de tardor 2021