El projecte Natur@ula arriba a Cervelló

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 13:00

El parc de la Timba acull des d’ahir un nou mòdul de fusta amb l’objectiu de que Cervelló sigui seu d’una nova Natur@ula.

El projecte Natur@ula, vol impulsar el parc com una extensió de les escoles del nostre poble, un aula educativa a l’aire lliure per facilitar l'aprenentatge. Per això, amb la coordinació entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es facilitarà l’ús d’aquesta instal·lació a tots els centres educatius de Cervelló.

La Natur@ula disposa d'un recull de material disponible i accessible lliurement pels centres per desenvolupar activitats autoguiades de coneixement del medi o altres pràctiques curriculars. Alguns dels recursos disponibles són virtuals i descarregables. També disposen de lavabos i de taules de fusta per facilitar l'estada al parc. Un altre objectiu del projecte és anar dotant de més recursos de suport a partir de les necessitats que sorgeixin en cada parc, amb la participació dels centres educatius.

Continuem complint amb els objectius de sostenibilitat a Cervelló i amb aquest projecte aconseguirem una millora més en l’educació ambiental dels nostres infants.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 13:43