Enllestim els preparatius de la 24a Fira de Cervelló

Divendres, 10 de maig de 2024 a les 09:00

Enguany participaran una vuitantena d’estands d’entitats, empreses, artesans i establiments comercials diversos del municipi i d’arreu de Catalunya.

Durant tot el cap de setmana, 18 i 19 de maig, els expositors s’instal·laran en el recinte firal ubicat en el carrer Major i adjacents. La novetat d’enguany és que no hi haurà representació de cap partit polític. El trànsit de vehicles pel municipi es veurà afectat des de dijous a la tarda fins dilluns a la matinada.

L’horari de la Fira serà de les 10 hores, que s’obrirà dissabte amb la realització de la foto institucional, fins a les 20 hores, tant dissabte com diumenge.

Durant el cap de setmana podrem gaudir d’activitats paral·leles organitzades per les entitats i associacions locals, com la Trobada Gegantera, la Fira del Vi, la Bategada, el Tastet gastronòmic de germanor i el "Tardeo", a més de les diferents propostes que s’oferiran en els estands i que són obertes a tothom.

Podeu consultar la programació detallada clicant aquí o en el document adjunt. El programa conté tota la programació d'actes prevista fins al moment de tancar l'edició. L'organització es reserva el dret a modificar la programació i l'horari dels actes per causes meteorològiques o per raons alienes a la seva voluntat i demana disculpes, per endavant, si es veiés obligada a fer-ho.

Darrera actualització: 17.05.2024 | 10:11