Fem cosmètics naturals a l'última Jugatecambiental de la temporada

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 12:00

El cicle de primavera de la Jugatecambiental es tancarà diumenge vinent amb un taller de cosmètica natural al parc de la Timba.

Amb aquesta activitat, la Jugatecambiental que va començar el 21 de març passat, clou la temporada fins a la tardor. En la sessió de diumenge aprofitarem les plantes aromàtiques i les herbes per elaborar cosmètics amb ingredients naturals.

L’activitat començarà a les 12 del migdia però abans estarà disponible l’espai de joc per a tota la família. La Jugatecambiental ens ha ofert cada cap de setmana diverses activitats lúdiques i didàctiques relacionades amb el medi ambient, la sostenibilitat i la natura pensades per aprendre i gaudir en família. D’aquesta manera hem pogut gaudir de forma gratuïta de tallers sobre animals i plantes, d’alimentació saludable, de treballs manuals o de fotografia sobre la natura. La Jugatecambiental combina un espai de joc amb una activitat diferent cada diumenge, amb l’objectiu d’incrementar el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 15:17