Netegem els espais naturals

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 09:00

Cervelló participarà aquest cap de setmana a l’European Clean Up Day, la jornada de neteja dels espais naturals.

Sota el lema Let’s clean up Europe! (Netegem Europa!), es tracta d’una acció comú a tot el continent per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. L’objectiu és promoure la recollida de residus que es vessen il·legalment als boscos, platges, rius, etc. Al municipi la convocatòria per a tothom es farà durant dos dies, demà divendres i diumenge vinent.

L’alumnat de l’escola Santa Maria farà una neteja de l’entorn natural demà divendres. Pel diumenge, està previst que el Club Pota Roja pugi fins al monestir Sant Ponç corrents des de l’Ajuntament i recollint la brossa que es puguin trobar pel camí. Enguany, el tradicional Aplec de Sant Ponç, que s’hauria de celebrar diumenge, s’ha suspès per la pandèmia. De les 10,30 a les 13 hores s’ha programat una neteja oberta a la ciutadania que tindrà com a punt de trobada la caseta del Parc de la Timba, on el consistori proporcionarà el material necessari per a la neteja i la retirada de les deixalles. Si alguna persona vol col·laborar en la neteja de l’entorn però no es pot ajustar a aquests horaris, pot recollir el material a l’Ajuntament demà divendres de 9 a 14 hores i fer la neteja durant el cap de setmana. Diumenge també hi haurà la Jugatecambiental de la Timba amb l’activitat “Construïm un molinet”.

Per la seva banda, l’empresa Martiderm, que ja ha participat en anteriors edicions de la jornada, ha organitzat una recollida de brossa amb els seus treballadors pel camí estret de l'Ermita de la Palma de Cervelló fins al cementiri per avui dijous, de 15.30 a 17.30 hores.

Podeu veure en el següent vídeo un resum de les accions fetes en l'edició de l'any passat:

 

Darrera actualització: 06.05.2021 | 09:53