Netegem els nostres espais naturals!

Dijous, 4 de maig de 2023 a les 10:00

Tornem a participar en la campanya de l’European Clean Up Day, una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.

L’objectiu de la jornada és promoure la recollida de deixalles que es vessen il·legalment als boscos, platges, rius, etc. Al municipi la convocatòria es farà diumenge, 7 de maig, a les 10 del matí al parc de la Timba per fer les inscripcions. El consistori proporcionarà el material adient per a la neteja i la retirada de la brossa. L’acció enllaçarà amb la celebració de la Jugatecambiental, que també començarà diumenge la nova temporada de primavera amb una marató de jocs i amb l’adhesió al Let’s clean up Europe.

També han organitzat grups de neteja en altres punts del municipi les juntes del veïnat de les urbanitzacions Puigmontmany-Can Rafel, Can Guitart Vell, Mas de Can Pi i Granja Garcia.

Per la seva banda, els centres escolars també demostraran el seu compromís amb el medi ambient netejant diferents espais naturals durant l'horari lectiu. L'Escola Santa Maria de Cervelló farà actuacions demà divendres 5 de maig i l'Escola Nova ho farà dilluns vinent dia 8 per fer palès que cuidar el medi ambient és responsabilitat de tothom.

 

Darrera actualització: 04.05.2023 | 12:07