Per una mobilitat sostenible i saludable

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 14:00

Cervelló s’adhereix a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre.

Sota el lema “Per la teva salut, mou-te de forma sostenible”, l’Ajuntament de Cervelló ha organitzat  un programa d’activitats que fomenten la mobilitat sostenible i saludable. Aquesta edició de la Setmana Europea de la Mobilitat vol destacar com la mobilitat sostenible està vinculada a la seguretat i la salut de les persones, incidint en els beneficis que una mobilitat sostenible i activa té sobre la nostra salut, tant física com mental, i sobre el nostre benestar.

Al llarg de la setmana es podrà visitar a la Biblioteca l’exposició i el racó bibliogràfic amb informació sobre les accions que s'han portat a terme a Cervelló per fomentar la mobilitat sostenible, reduir les emissions contaminants i tenir cura del nostre entorn natural.

El programa es completa amb xerrades sobre salut i sobre seguretat viària per a la gent gran, un taller d'alforges i cistelles de cartó per guarnir les nostres bicicletes i patinets i, per últim, una bicicletada simbòlica a favor de la mobilitat sostenible.

Podeu consultar la programació clicant aquí o a l’arxiu adjunt. La majoria dels actes requereixen cita prèvia per tal de controlar l’aforament. Podeu fer les reserves clicant aquí.

Darrera actualització: 10.09.2021 | 14:57