Presentació dels resultats del procés participatiu per a la remodelació de la Rambla

Dimecres, 25 de març de 2015 a les 00:00

El proper dijous 26 de març a les 19 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Cervelló tindrà lloc la presentació dels resultats del treball realitzat col·lectivament entorn al procés de participació per a la remodelació de la Rambla Josep Tarradellas.

L'Ajuntament de Cervelló ha impulsat aquest procés amb la finalitat de generar debat i noves idees sobre els usos d'aquest espai públic i fomentar així el sentit de pertinença de la ciutadania entorn a la Rambla.

L'encarregat de realitzar aquest procés participatiu és el Servei de Polítiques d'Acció Comunitària i Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona.

Aquest procés, que ha constat de tres fases, es va iniciar el dia 13 de desembre de 2014, en el marc de la Fira de l'Intercanvi, on es va construir plànol de manera col·lectiva sobre les experiències i vivències associades a la Rambla. La segona convocatòria a la població es va fer el passat 31 de gener on va tenir lloc un taller propositiu en el què es van recollir, a través de diferents taules de treball, aportacions concretes de millora per a la incorporació al disseny del nou espai. A partir d'aquestes dues trobades es va generar un document de treball amb un doble objectiu: d'una banda, tractar de sistematitzar els principals resultats obtinguts fins al moment i de l'altra, sotmetre'l a una revisió oberta i a la presentació d'esmenes per part de tota la població.

Aquesta nova consulta a la ciutadania va finalitzar el passat 16 de març.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 12:38