Ràdio Cervelló

El 23 d'abril del 1990, ara fa 27 anys, va néixer Ràdio Cervelló. La idea va sorgir d'un grup de joves de Cervelló, moguts per la seva curiositat i les seves ganes de comunicar, transmetre i participar en la vida del poble. I així va ser com es va presentar la proposta a l'Ajuntament del municipi, proposta que va ser ben acceptada, donat que no hi havia cap altra entitat d'aquest tipus.

Molt ha canviat l'emissora des de llavors. Hem millorat la infraestructura dels espais, fins a arribar als estudis en els quals treballem actualment. Moltes veus hi han passat, moltes d'altres s'hi han quedat, i totes han deixat la seva petjada particular, de la primera a l'última. De ser uns amateurs radiofònics, a poc a poc, ens hem anat professionalitzant i guanyant qualitat, sempre amb la il·lusió i l'empenta que ens caracteritza per treballar en aquest projecte tan nostre.

De tots aquests 27 anys, el més important: tots els grans col·laboradors i persones que hem tingut i tenim, perquè sense ells tot això no hauria estat possible. Mil gràcies per formar part d'aquesta petita i gran família, mil gràcies pel vostre entusiasme, mil gràcies per amenitzar dia rera dia les ones hertzianes! Als oients, agrair-vos de tot cor el vostre acompanyament a l'altra banda dels micros, també sou indispensables per a la nostra tasca! Finalment, agrair tot el suport institucional rebut en tota la nostra trajectòria radiofònica, així com donar les gràcies a tots els tècnics de l'Ajuntament per la seva col·laboració i suport en tot moment.

Tots fem RÀDIO CERVELLÓ!

Abril de 2017


Sílvia Ballesteros
Directora de Ràdio Cervelló

Carrer Major 146-148 (edifici de l'Ajuntament)                                         

Tel. 93 684 13 53                                                                                   

c/e: crvl.radio@cervello.cat

Cliqueu a sobre del logo per escoltar-nos en streaming!

Darrera actualització: 20.04.2023 | 13:00
Darrera actualització: 20.04.2023 | 13:00