Transparència

Transparència: l’acció proactiva de l’Administració de donar a conèixer la informació relativa als seus àmbits d’actuació i les seves obligacions, amb caràcter permanent i actualitzat, de la manera que resulti més comprensible per a les persones i per mitjà dels instruments de difusió que els permetin un accés ampli i fàcil a les dades i els facilitin la participació en els assumptes públics.

La informació que teniu disponible al Portal de Transparència de l'Ajuntament s'estructura en 5 grans àmbits, que són els següents: 

 

Dret d'accés a la informació pública

El dret d’accés és un dret que complementa la informació que la ciutadania pot obtenir consultant la informació publicada al Portal de transparència municipal i al web municipal.
 
El tràmit permet demanar qualsevol informació pública de l’Ajuntament de Cervelló, és a dir tota informació, independentment de la seva naturalesa i del suport o mitjà en què es trobi, produïda o rebuda per l’Administració en l'exercici de les seves competències.
 
Per exercir aquest dret cliqueu o toqueu aquí o a l'enllaç adjunt.
 
Podeu consultar les sol·licituds d'accés a la informació presentades per la ciutadania clicant o tocant aquí o a l'enllaç adjunt.

 

Darrera actualització: 06.02.2023 | 10:09
Darrera actualització: 06.02.2023 | 10:09