Viu el juliol a Cervelló

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 11:00

L’Ajuntament i les entitats locals han organitzat tot un programa d’activitats lúdiques, culturals i esportives durant el mes de juliol.

Amb l’objectiu de gaudir de l’estiu al municipi, “Viu el juliol a Cervelló” presenta un conjunt de propostes adreçades a tots els públics que se celebraran en les pròximes setmanes i culminaran amb la Festa Major del 30 de juliol al 3 d’agost.

El programa inclou el cicle “Explica’m un conte al poble” cada divendres de juliol, el “Cinema a la fresca” al parc de la Timba cada dijous i la resta dels concerts de música del Festiu d’estiu de Segle Nou a l’Església de Sant Esteve. També hi ha espai per a diferents exposicions i per a les activitats esportives, com el Torneig de xuts a pals del Club de Rugby i el de 3x3 de bàsquet de l’MVP Bàsquet Cervelló. Al juliol també tindran lloc dues festes relacionades amb els equipaments esportius: la inauguració de les noves pistes de petanca a la zona esportiva i la Festa de l’skate.

Tindreu tota la informació sobre cada esdeveniment en aquest web i a les xarxes socials de l'Ajuntament i ben aviat també sobre els actes de la Festa Major.

Podeu consultar tots els detalls del Viu el juliol a Cervelló en el programa adjunt.

Darrera actualització: 25.06.2021 | 11:35