El "Buida les Golfes" promou la reutilització d’objectes

Dilluns, 4 d'abril de 2022 a les 08:45

Malgrat algunes baixes d’última hora, una vintena d’expositors han participat en el mercat Buida les Golfes celebrat ahir diumenge.

El mal temps no va afavorir l’afluència, tant dels participants com del públic, ja que fins i tot al migdia van caure uns petits flocs de neu sobre el  parc de la Timba que van deslluir l’edició de primavera del mercat.  La majoria de les parades eren de veïns i veïnes de Cervelló, tot i que també estava obert a la participació de persones de fora del municipi.

Amb el mercat Buida les Golfes es pretén afavorir la reutilització d’objectes o articles que les persones particulars tenen a casa i que ja no usen, podent-los vendre a baix preu perquè altres persones els puguin comprar i donar-los un nou ús i una segona oportunitat. No es tracta d’un mercat professional sinó d’una iniciativa adreçada a la ciutadania, a escala particular, on es pot  trobar material escolar, roba, llibres, mobles, electrodomèstics, calçat, antiguitats, material de la llar, productes d’artesania, decoració, joguines, entre altres articles.

L’organització treballa ja en la planificació de l’edició de tardor i estudia la possibilitat de canviar l’emplaçament del mercat.

Darrera actualització: 04.04.2022 | 13:58