Obertura de la Jugatecambiental de primavera a la Timba

Dijous, 27 de febrer de 2020 a les 14:00

Diumenge vinent, 1 de març, torna la Jugatecambiental al parc de la Timba en la seva edició de primavera, amb activitats per a tota la família relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat.

El projecte, que es va posar en marxa en 2018, es desenvoluparà cada diumenge en aquesta primera edició d’enguany fins al 31 de maig,  amb una proposta nova cada cap de setmana gràcies a la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a la integració dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans. Diumenge vinent podrem dibuixar la nostra ciutat somiada i reflectir sobre el paper com seria el lloc on ens agradaria viure.

La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família, incrementant el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixes i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia. Durant els pròxims caps de setmana es podrà gaudir de tallers de treballs manuals, amb animals, de reciclatge, o de mobilitat sostenible, a més de dedicar una jornada a la neteja de residus del parc dins de l’European Clean Up Day del 10 de maig.

Darrera actualització: 27.02.2020 | 14:31