Horaris del cementiri per Tots Sants

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 11:00

El cementiri de Cervelló ha establert els horaris d’obertura de les instal·lacions i actes especials amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

Segons informa l’empresa Nomber que gestiona el cementiri, avui dijous 31 d’octubre i demà divendres 1 de novembre es podrà visitar de 9 a 18 hores. Dissabte 2 de novembre romandrà obert de 9 a 14 hores. Com a actes i cerimònies especials cal destacar que demà divendres es resarà el rosari a les 16.30 hores i dissabte dia 2 se celebrarà una missa al cementiri a les 10 hores.

Des del passat 29 d’octubre, la brigada de manteniment del cementiri ha estat treballant per poder condicionar les instal·lacions i per oferir el suport necessari a les persones que s’han apropat al cementiri per mantenir les làpides i tombes dels seus familiars. Demà divendres els operaris també estaran presents durant tot el dia i l’oficina de gestió que està situada al tanatori atendrà al públic de 9 a 13 hores.

Com a part de la tasca continuada de manteniment i de millora general que es duu a terme al cementiri, enguany s’han fet millores a l’enjardinament i s’ha fet la instal·lació d’una cambra de seguretat. L’empresa gestora recomana aquests dies que les ofrenes florals que es portin al cementiri siguin naturals per a facilitar l’eliminació de residus i també aconsella que es procuri no utilitzar gerros on l’aigua quedi estancada per a evitar la proliferació del mosquit tigre.

 

Darrera actualització: 31.10.2019 | 12:01