L'Ajuntament aposta per la contractació juvenil

Dijous, 7 de setembre de 2017 a les 00:00

L'Ajuntament de Cervelló presentarà una sol·licitud de subvenció al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) per a la contractació, mitjançant contracte formatiu en la modalitat de pràctiques, de diverses persones joves amb formació adient i que siguin beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per a cobrir diversos llocs de treball durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Les persones joves destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de complir les següents condicions:

- Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
- Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).
- Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, o títols reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional.
- Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Cal destacar que les persones joves que hagin participat en el Programa de Garantia Juvenil a la convocatòria de l'exercici 2016 no podran participar en aquesta convocatòria per a l'any 2017.

Per a més informació sobre les inscripcions al Sistema, la convocatòria i els llocs de treball que es poden oferir, les persones interessades poden adreçar-se al Servei de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 29.11.2017 | 15:04