Diumenge s’inaugurarà el nou pont de la Resclosa

Dijous, 3 de maig de 2018 a les 13:00

El nou pont que travessa la riera de Cervelló a l'altura de la Resclosa s'inaugurarà diumenge vinent, 6 de maig a les 12.30 hores.

El pas millora l'accés entre veïns del nucli urbà i de les urbanitzacions de Can Guitart Vell i de Torre Vileta, així com el del camp d’esports municipal, permetent que el pas sigui més còmode i molt més segur. Es tracta d'un pont inundable en cas de grans avingudes d'aigua però la majoria de vegades que plogui, l'aigua podrà passar per sota.

Les obres van començar a primers d'any i han comportat el tall de la circulació de vehicles en aquest punt. El projecte també contempla un espai per carril bici en una segona fase que es farà més endavant. El cost de les obres és finançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

A l'acte d'inauguració de diumenge està prevista l'assistència de les dues dones que el 15 de juny de l'any 2015 van tenir un incident en aquest punt quan el cotxe en què viatjaven va intentar passar i el cabal de la riera, que baixava molt ple per les pluges, el va arrossegar uns metres i van haver d'intervenir els bombers per rescatar-les.

Darrera actualització: 03.05.2018 | 13:27