La zona blava d'aparcament torna a posar-se en marxa

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 11:30

La zona blava d'estacionament limitat del carrer Major tornarà a estar operativa a partir de demà divendres.

L'estacionament a la zona blava és gratuït però es controla amb el disc horari que s'ha de deixar en el vehicle, en un lloc visible, indicant l'hora en què es deixa aparcat, ja que està limitat a una hora com a màxim, de dilluns a dissabte en horari comercial. Per tant, no funciona amb parquímetres ni tiquets però sí que cal col·locar el rellotge que es pot demanar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament quan torni a estar oberta i també pot trobar-se en alguns comerços de la localitat.

La zona blava abasta part del carrer Major on es concentra el nombre més gran d'establiments comercials i pretén regular que els vehicles estacionin durant un temps limitat per afavorir la rotació i millorar la mobilitat. D'aquesta manera, s'afavoreix els vehicles que només estacionen durant poc temps per fer compres o gestions als establiments comercials.

Durant la primera setmana de funcionament, la Policia Local informarà amb avisos als vehicles que no tinguin el disc horari però passat aquest temps es procedirà a sancionar a qui no ho faci correctament.

 

Darrera actualització: 28.05.2020 | 12:07