21J: Fem un gest per l’ELA

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 15:00

El pròxim diumenge, 21 de juny, és el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i la Fundació Miquel Valls engega la campanya “Fes un Gest per l’ELA”, que en anys anteriors ha il·luminat de verd els edificis emblemàtics de tot Catalunya.

Aquest any, a causa de la crisis de la COVID-19, la Fundació vol animar a tota la població a que pugi una fotografia a les seves xarxes socials fent el GEST PER L’ELA, posant l’etiqueta #fesungestperlela. També podeu enviar les vostres fotografies al correu electrònic comunicacio@cervello.cat i les publicarem als mitjans municipals. Aquest Gest per l’ELA senzillament és posar la mà dreta amb els dits polze i índex en forma de lletra “L”.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. La malaltia actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu de l’ELA.

Darrera actualització: 19.06.2020 | 20:35