25N: Setmana contra la violència masclista

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 14:00

Cervelló va començar ahir els actes de la setmana contra la violència masclista amb motiu de la commemoració dilluns vinent del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

El taller sobre violències masclistes que va oferir ahir a la Masia la psicòloga María Mateo va donar el tret de sortida a una sèrie d’actes organitzats al voltant del 25 de novembre i que s’allargaran fins al dia 28 de novembre, sota el lema “Si ens toquen a una, ens toquen a totes!”.

El municipi s’afegirà diumenge a la 7a Marxa del Baix Llobregat contra la violència masclista que organitza el Consell de les Dones i el Consell Comarcal. La convocatòria és a les 9 del matí davant de l’Ajuntament, per repartir els mocadors de coll identificatius i baixar fins a Molins de Rei en transport públic o vehicle privat, per acabar al parc de Torreblanca de Sant Feliu, on les Xocolateres de Cervelló oferiran una xocolatada per a tothom.

Dilluns tindrà lloc l’acte institucional a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 17.30 hores, amb la lectura del manifest a càrrec de l’escriptora local Clara Escajedo i l’espectacle de dansa de Lali Ayguadé i Xavier Auquer, protagonistes del curtmetratge Timecode que va rebre la Palma d’Or del Festival de Cannes i els premis Goya i Gaudí, entre d’altres, inclosa una nominació als Oscars.

Una xerrada sobre violències masclistes, una taller artístic per a l’alumnat de l’institut de Cervelló i una hora de conte especial a la Biblioteca completen el programa d’actes de la setmana contra la violència.

A més a l Biblioteca trobareu fins al dia 30 de novembre una selecció de llibre a voltant d’aquesta temàtica. I si sou joves entre 15 i 30 anys també podeu participar en el concurs de fotografia Talla Ja! Organitzat pel Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat.

Podeu consultar el programa d'activitats clicant aquí o a l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 14:20