28J: Cervelló amb Orgull

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 08:30

Avui dilluns 28J, Cervelló viu la diversitat amb orgull i continua amb els actes per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

Els actes més destacats tindran lloc aquesta tarda amb la instal·lació d’un photocall a la zona esportiva per tal que cadascú expressi a través de les fotografies el seu compromís amb la diversitat i la llibertat de ser i estimar. També aquesta tarda començarà a prendre forma el mural que pintaran els infants de la Nau i del Consell dels Infants, es llegirà el manifest de la jornada i comptarem amb l'actuació de Cerbatuka.

Demà dimarts continuaran els treballs de pintura del mural a la zona esportiva. La Caminada amb Orgull del dia 1 de juliol, la projecció del curtmetratge Cua de Sirena al parc de la Timba i el taller de diversitat sexual per a l’alumnat del curs de monitoratge de lleure completaran el programa d’actes d’aquest 28J la resta de la setmana.

A la Biblioteca també podeu consultar els fons bibliogràfics sobre diversitat afectivo-sexual i de gènere que s’han recopilat amb motiu de la jornada.

Avui és un dia d’orgull, de celebració, però també de reivindicació ja que cal recordar que en molts països encara avui dia viure la teva identitat significa posar en perill la teva vida. L’Ajuntament de Cervelló s’afegeix avui a aquesta denúncia i reivindica la importància de la jornada, posant en valor que som un municipi que respecta la diversitat.

Podeu consultar els detalls del programa clicant aquí o a l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 12:04