28J: Cervelló amb Orgull

Dimecres, 29 de juny de 2022 a les 11:45

Dos bancs nous amb la bandera irisada al parc de la Masia recorden al col·lectiu LGTBI en el Dia internacional pels seus drets celebrat ahir.

Amb la pintada d’aquest bancs per part dels infants de l’espai socioeducatiu la Nau, el municipi va commemorar ahir la lluita per la igualtat, la justícia i la llibertat de totes les persones amb independència del seu gènere o identitat sexual.
 
 
A l’acte també es va llegir el manifest institucional en el qual la regidora d’Igualtat, Sílvia Muñoz, va recordar “la responsabilitat dels ajuntaments d'acompanyar a les persones per gaudir de la seva millor qualitat de vida, i per això no deixarem de lluitar i de crear espais inclusius i segurs als nostres carrers i als nostres edificis, dissenyant polítiques i ciutats amables i segures per l'expressió de la diversitat de desitjos LGTBI, sense por a la discriminació”. La regidora va reiterar “el convenciment del consistori que actuar per a la igualtat significa també treballar per una societat igualitària i lliure d'LGTBI-fòbia, tenint com horitzó un escenari on les diferències d'orientació sexual siguin espais de llibertat i conquesta per a tota la ciutadania”.
 
 
Darrera actualització: 29.06.2022 | 14:05