25N: Contra la violència vers les dones

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 09:00

A una setmana del Dia Internacional comencem els actes que enguany porten pel lema “Sembrar feminismes i cures per a erradicar les violències masclistes".

Per commemorar la jornada que lluita per l’eliminació de la violència envers les dones, el consistori ha organitzat un programa que inclourà l’acte institucional del dia 25 de novembre amb la concentració, lectura del manifest i el minut de silenci, a més de la il·luminació de la façana de l’Ajuntament.
 
Dissabte vinent es pintarà un mural a la plaça de l’Ajuntament amb la col·laboració dels infants de la Nau i el dia 22 es presentarà l'exposició En escena, Mirades femenines sobre la representació de les sexualitats a la cultura audiovisual a l'Ateneu, que estarà disponible fins al 28 de novembre.
 
El municipi també s’afegirà a la 9a Marxa contra la violència masclista que tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat el diumenge 27.
 
També es desenvoluparan activitats amb els estudiants de l’Institut de Cervelló i diversos tallers al llarg del mes de novembre dins del projecte d’educació sexual i prevenció de les violències masclistes.
 
Durant tot el mes, la Biblioteca de Cervelló ha obert el racó bibliogràfic al voltant del feminisme i la violència masclista amb una selecció de llibres sobre aquesta temàtica.
 
Podeu consultar el programa detallat dels actes clicant o tocant aquí o a l’arxiu adjunt.
 
Darrera actualització: 17.11.2022 | 10:11