8 de març: Dia Internacional de les Dones

Divendres, 8 de març de 2024 a les 13:00

Reivindiquem la implicació de tothom en tots els aspectes de la vida, sobretot en les cures, durant l’acte institucional d’avui amb motiu del Dia de les Dones.

A les 12 del migdia ha tingut lloc la lectura del manifest amb motiu de la jornada a la porta del consistori, amb l’assistència dels membres de l’equip de govern, del personal municipal i d’alguns veïns i veïnes. Enguany la lectura l’han fet algunes membres de l’Associació de Dones de Cervelló.

A les 6 d’aquesta tarda s’il·luminarà la façana de l’edifici de l’Ajuntament de color lila i posteriorment continuaran els actes programats aquesta setmana amb una sessió de ioga per a dones a l’Ateneu a les 19 hores. Demà se celebrarà el Sopar de les Dones obert a tothom i la setmana vinent encara hi haurà actes, com el cinefòrum del dia 13 de març amb la projecció de la pel·lícula Cinco lobitos i una xerrada sobre la maternitat el dia 14.

Per la seva part, l’Institut acollirà els tallers del projecte d’educació sexual i prevenció de les violències masclistes al llarg de tot el mes de març. A més, la Biblioteca ha muntat el racó bibliogràfic amb una selecció de llibres fins al dia 18 de març i organitza el curs d’escriptura bàsic per a dones vinculat al Premi Delta de narrativa per a dones.

Darrera actualització: 08.03.2024 | 13:45