7 de setembre, lluitem contra la malaltia de Duchenne

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 00:00

Jornada de conscienciació sobre la lluita contra la Malaltia de Duchenne

El dimarts 7 de setembre, dia mundial de la Malaltia de Duchenne, portarem una jornada de conscienciació sobre la lluita contra aquesta malaltia que afecta 1 de cada 5.000 nens i nenes del món i que suposa una distròfia muscular progressiva que afecta greument a la independència dels infants que la pateixen.

Tot i que encara no existeix una cura per la DMD (distròfia muscular de Duchenne) existeixen alguns tractaments que poden reduir els símptomes i millorar la qualitat de vida dels pacients, que requereixen en major o menor grau un equip multidisciplinari de personal sanitari i terapeutes especialistes.

És per això que es fa imprescindible poder continuar invertint en la investigació i treballant en la millora del servei que reben aquests nens i nenes.

Et convidem a participar del programa que hem treballat conjuntament amb veïns i veïnes del municipi i les entitats per aportar el teu granet de sorra contra aquesta malaltia.

La jornada començarà a les 17 h a la plaça de L'Ajuntament de Cervelló i comptarà amb una carpa de l'Associació Duchenne Somriures Valents, amb informació sobre la malatia, venta de marxandatge i guardioles solidàries. Es llegirà un manifest a càrrec de Beatriz Barreales de l'Associació Somriures Valents, la Dra. Anna Ey, ortopeda pediàtrica a l'Hospital Sant Joan de Déu i Silvia Muñoz, regidora de Sanitat de l'Ajuntament. Participaran també entitats com l'Aula de música, Cerbatuka i els Encaputxats diabòlics a més de comerços i empreses municipals.

La jornada clourà amb l'encesa de llums vermells a la façana de l'Ajuntament i el llançament de globus biodegradables, símbol de la lluita contra la malaltia.

Darrera actualització: 02.09.2021 | 13:00