Activitats infantils a la Fira de Cervelló

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 14:30

La Xarxa 0-6 i l'Ajuntament de Cervelló us conviden a dues propostes de joc en família adreçades a infants de 0 a 6 anys.

Les activitats són La città infinita i Prohibit no tocar, dues propostes que volen incidir en la importància del joc en la primera infància i en compartir aquest joc amb els adults.

Les propostes es duran a terme diumenge 22, en el marc de la Fira de Cervelló, a la pista semi coberta de la zona poliesportiva. Prohibit no tocar es tracta d'un espai sensorial adreçat a infants de 0 a 3 anys, acompanyats d'una persona adulta. Un espai artístic que combina sostenibilitat, creativitat i l'ús creatiu del llenguatge.

Per la seva banda, La città infinita és una performance participativa adreçada a infants de 3 a 6 anys que, conjuntament amb una persona adulta, treballen en equip en un gran joc de construcció i cooperació per crear i recrear espais urbans. S'utilitzen únicament residus industrials, principalment de fusta.

L'aforament a les dues propostes serà limitat i per això serà necessari reservar plaça clicant aquí o a l'enllaç adjunt.
 

Darrera actualització: 12.05.2022 | 14:52