Activitats Març Biblioteca Cervelló

Dilluns, 9 de març de 2015 a les 00:00

La Biblioteca municipal ha programat un seguit d'activitats dins la promoció de la cultura i les lletres adreçades per a tots els públics i inquietuds.

Per als més petits, per exemple, divendres 13, a les 17h s'oferirà el Taller Nenoos. El mètode educatiu per a desenvolupar la intel·ligència d'una manera eficaç a la Sala Polivalent. Està destinat a nens i nenes d'entre 3 i 5 anys. Les places són limitades i prèvia inscripció.

També per als més menuts, el divendres 20 a les 17h hi ha programat el taller de cuina de cada any, que es dedicarà a les mones de Pasqua.

Març acull també i ja per a tothom, la Mostra d'àlbums d'Scrap, de les obres realitzades al taller de manualitats a la Biblioteca. Aquesta exposició es podrà veure del dia 3 al 31 d'aquest mes a la Sala Polivalent.

Per altra banda, també hi haurà el Grup de Conversa en francès, una activitat de qui tots els interessats en poden formar part prèvia inscripció.

En un altra àmbit, dimecres 25 a les 10h tindrà lloc un Taller de formació Viquipèndia. Una sessió orientada a donar coneixements pràctics als usuaris a càrrec d'Amical Viquipèdia.

Aquest mateix dia, a la tarda dos membres de la policia local de Cervelló faran una xerrada en el marc del cicle Els oficis a la Biblioteca.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 12:29