Agraïment al voluntariat de Protecció Civil

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 12:00

L’Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Cervelló ha rebut l’agraïment de la Direcció General per la col·laboració arran dels aiguats de les terres de l’Ebre.

La Direcció General de Protecció Civil ha agraït la participació dels voluntaris i les voluntàries del municipi  amb motiu de l’activació del pla INUNCAT per les greus inundacions sofertes al Montsià i al Baix Ebre, especialment al municipi d’Alcanar fa unes setmanes. Dos voluntaris de Cervelló es van desplaçar fins a la zona afectada per col·laborar en recuperar la normalitat després de les inundacions del passat 1 de setembre.

La Direcció General destaca en l’agraïment que “les tasques desenvolupades per la neteja de les zones afectades i el suport directe als veïns i les veïnes que han patit les inundacions i els desperfectes derivats ha estat una actuació excepcional i de gran valor amb resultats visibles per a tothom. El desenvolupament d’aquestes tasques de forma coordinada amb les administracions competents a través de l’Ajuntament i la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya reforça l’encaix del voluntariat en el sistema de protecció civil de Catalunya i posa en valor a totes les persones que en formen part”.

Darrera actualització: 16.09.2021 | 15:09