“Aire de cine” amb el 6è Festival de Cinema Natura

Dilluns, 22 de maig de 2023 a les 11:00

La 6a edició del Festival se celebrarà del 31 de maig al 4 de juny en el Centre Cívic l’Ateneu.

Ja us podeu reservar les dates per assistir a aquest festival que té com a protagonista absoluta la natura que ens envolta i que enguany té per lema “Aire de cine”. El Festival s’estrena enguany com a guardonat amb el Segell Biosphere, que certifica la seva tasca per la sostenibilitat, i com sempre, és obert a tota la població de forma gratuïta.
 
El certamen s’obrirà el 31 de maig amb la inauguració de la mostra de les fotografies presentades al concurs fotogràfic sobre el cel de Cervelló, que es podrà veure durant els dies que duri el festival. Aquest mateix dia es farà la sessió infantil amb la projecció de la pel·lícula El meu veí Totoro i amb xocolatada per a tothom. L’endemà, l’1 de juny, es projectaran els curts de Cervelló presentats a concurs i els curts d’animació. Durant els tres dies següents es projectaran els curts documentals i els d’animació, produïts arreu del món. A més, dissabte 3 de juny tindrà lloc una xerrada a càrrec de Xavier Querol.
 
L’últim dia del Festival, diumenge 4 de juny, al matí s’ha programat una caminada des de l’aire, amb la col·laboració de Gaudir Cervelló. I a la tarda, se celebrarà la Gala de lliurament de premis, es projectarà la pel·lícula Suro de Mikel Gurrea i es tancarà aquesta edició amb el còctel de comiat.
 
El Festival de Cinema Natura compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i enguany hi col·laboren les entitats locals Segle Nou, Gaudim Cervelló i el grup de teatre la Calaixera.
 
 
Podeu consultar la programació del Festival clicant o tocant aquí o a l’arxiu adjunt.
 
Darrera actualització: 22.05.2023 | 14:16