Ajuts per a la contractació de persones aturades

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 18:45

L’Ajuntament de Cervelló concedirà subvencions a empreses i entitats locals que contractin a persones del municipi en situació d’atur durant aquest any.

El consistori ha aprovat avui les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió d’aquestes subvencions, l’objectiu de la qual és continuar fomentant d’ocupació laboral en el municipi, incidint especialment en la reducció de l’atur en els col·lectius de persones que presenten una major dificultat d’inserció laboral.

Els ajuts serviran per finançar despeses relacionades amb la contractació de persones en situació d’atur empadronades al municipi almenys des de 6 mesos abans del contracte subvencionat. Les contractacions hauran de tenir una durada mínima de 3 mesos i com a mínim el 50% de la jornada de treball, segons el conveni col·lectiu d’aplicació.  A més, les empreses que ho sol·licitin comptaran amb el suport necessari del Servei Local d’Ocupació per fer els processos de preselecció de candidats per cobrir les vacants de personal que tinguin. L’import de la subvenció és de 700 euros per contracte formalitzat, atorgant-se per concurrència competitiva segons l’ordre de sol·licitud i fins a exhaurir el crèdit pressupostari previst de 5000 euros. Les subvencions són compatibles amb altres ajuts, bonificacions i exempcions fiscals que puguin tenir les empreses o entitats i es poden sol·licitar fins al 30 de juny.

Podeu consultar les bases i la documentació necessària per tramitar les sol·licituds en els arxius adjunts.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 22:22